Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Превърналото се в традиция събитие събра десетки граждани
В момента на рибното тържище ври от прясна риба, а цената на чернокопа, сафрида и барбуна е повече от приемлива
Ето какви са актуалните цени
.Ето и няколко полезни съвета при приготвянето на вкусните компоти, сладка, туршии и кисело зелце за студените дни от производителите на плодове и зеленчуци на пазара
Може да се каже, че рибата намаля, водата е 20-21 градуса и голяма част от пасажите вече са отишли към Босфора и Дарданели
Предлагаме и две изпитани рецепти за маринована рибка за зимните дни
Миграционните пътища се променят
Бъркаме се 20-25 лева
Цената скача двойно, изчисляват опитни морски вълци